Pui pe sticlă...A la Eliss!



Eheee...zboară puiule zboară! Aseară mi-a făcut nevasta un pui pe sticlă de-ţi lasă gura apă. Vreau să spun că a ieşit muuult mai bun şi muuuult mai ieftin, decât dacă l-aş fi cumpărat gata preparat. Şi spre exemplu, am dat pe un pui de 1,4 kg circa 13,5 lei, am mai condimentat cu nişte fuchs pentru grătar şi carne de pui, l-am frecat cu usturoi, l-am tras printr-o sticlă de bere de 0,5 litri şi l-am aşezat în cuptor în picioare într-o tavă. L-am lăsat aproximativ 90 minute la cuptor, timp în care am preparat un piure senzaţional...şi vă spun secretul: Pentru prima dată în viaţa mea am adăugat în piure pe lângă lapte şi Almette (cremă de brânză). Vreau să spun că a ieşit atâta de pufos şi de gustos că am rămas marcat pe viaţă :)) Din păcate nu am avut vin alb, aşa cum se recomandă la carnea de pui, astfel am servit un vin roşu demisec şpriţuit cu Cola. În maxim 95 minute, am mâncat un deliciu şi mult mai ieftin. Vă urez poftă bună celor care veţi folosii reţeta A la Eliss!
Copyright © REVICT - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur