Realitatea aşa cum este ea. Puţini o cunosc cu adevărat.

3 comentarii
Absolut genial filmuleţul de mai jos. Din păcate transpune exact realitatea, mult prea cruntă. Cred că multă lume nici nu-şi poate imagina de fapt realitatea aşa cum este ea, dar ce să-i faci, fiecare cu norocul lui.

Cine mai foloseşte aşa ceva?

3 comentarii
Ieri mă plimbam prin oraş cu gândurile senile-mi. La un moment dat mă uitam la o cabină telefonică Romtelecom, atrasă fiindu-mi privirea de un tip iritat care a trântit receptorul încheind conversaţia cu o înjurătură de genul "MAI TACI DĂTE-N MOR--I MĂTII DE LAB---U COMPLEXAT!". M-am oprit în loc scoţându-mi o ţigară ca pretext şi aruncând nişte priviri uşor încruntate spre tip.

În următoarea fracţiune de secundă, tipul se îndreaptă spre mine, roşu la faţă fiind, cu ochii şi privirea unui psihopat, moment în care au început să-mi treacă prin cap nişte gânduri înfiorătoare. Mă şi vedeam luat la întrebări, iar eu răspunzându-i, nelăsându-mă mai prejos cam ca de obicei, apoi trezindu-mă cu un pumn în faţă. NU, nu s-a întâmplat aşa, tipul trecând pe lângă mine precum o stafie, neauzindu-i răsuflarea sau
Copyright © REVICT - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur