Schimb de link

6 comentarii
Bine aţi venit pe blogul meu dragilor!
Fac schimb de link cu orice site, dar am o condiţie foarte importantă, pe care te rog să o citeşti cu atenţie:
Nu mă interesează absolut deloc topurile şi clasamentele blogurilor pe internet. Sunt un om mic din care se pot naşte idei mari. Scriu pe acest blog pur şi simplu din plăcere. Astfel, aş vrea să ştii de la bun început că, pentru a face schimb de link cu mine înseamnă să începem o colaborare reciprocă. Eu te asigur de vizita mea zilnică pe blogul tău, te voi citi şi-ţi voi comenta opinia mea, dar am aceeaşi doleanţă şi la tine. Repet!
Schimb de link cu mine, înseamnă vizită zilnică, răsfoirea blogului şi dacă simţi nevoia, laşi un comentariu.
ATENŢIE! Nici nu mă deranjez să colaborez cu tine dacă nu postezi minim un articol pe zi, maxim la două zile! Asta este condiţia mea, astfel dacă eşti interesat de parteneriat, te rog să-mi laşi aici un comentariu sau pe adresa de e-mail: bogdanys12@yahoo.com
Cu stimă şi consideraţie Bogdan!

Unirea Principatelor

1 comentarii
Astăzi aniversăm un moment crucial din istoria poporului nostru fraţilor. Pentru cine nu ştie: să-i fie ruşine! Este vorba despre Unirea Principatelor Moldova şi Ţara Românească. Evenimentul înfăptuit la 24 Ianuarie 1859, a pus piatra de temelie a statului român modern. Pe această temelie s-a înălţat apoi edificiul întreg al unităţii noastre naţionale, consfinţit în 1918 la Alba Iulia. Hai să dăm mână cu mână, cei cu inima română!
Copyright © REVICT - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur