Traficul de sex

Te-aş întreba pe tine omule, în calitate de părinte: ce spui dacă într-o zi însorită şi frumoasă, când totul decurge minunat de dimineaţă până seara când ajungi acasă, te pregăteşti să iei cina şi observi că fetiţa ta dragă şi scumpă nu vine la masă, ea de fapt nefiind acasă? Probabil începi şi o suni, vezi că nu-ţi răspunde...şi o suni din nou şi din nou, uşor uşor începând să te îngrijorezi, trece o oră, trece două, începi să suni pe la prieteni..fără nici un răspuns pozitiv, apoi normal suni la Poliţie. Dintr-o simplă zi frumoasă ca multe altele, pur şi simplu începi să trăieşti un calvar. Trece o zi, două, pot trece ani de zile fără să mai ştii ceva despre fetiţa ta scumpă şi dragă pe care ai crescuto până la 12-30 ani. Dar poate că totuşi afli într-o bună zi cu ajutorul Poliţiei că fata ta scumpă şi dragă a fost răpită. Te-ai gândit vre-odată că dorinţa fetiţei tale de a ajunge un model de succes de fapt îi poate distruge viaţa, implicit vouă ca părinţi? Sunt atâtea şi atâtea situaţii şi exemple care-mi trec prin minte cu referire la posibilitatea răpirii unei fete sau a unei fetiţe. Aş vrea să conştientizaţi că gândurile mele nu sunt doar scenarii, sunt chiar realităţi. Traficul de sex, probabil la noi în România nu a ajuns la un nivel amplu. Încă mai poţi merge liniştit pe străzile din România, dar asta nu garantează faptul că ţie nu ţi se poate întâmpla aşa ceva.
Multe dintre persoanele traficate, sfârşesc de lucru în calitate de lucrători de sex în bordelurile din ţări precum Thailanda şi multe altele de pe tot mapamondul, care au industria sexului înfloritoare şi a turismului sexual. Fetiţele pentru pedofili, femeile pentru ceilalţi clienţi.
De ce am adus aminte de un astfel de subiect? Pentru că ieri am urmărit un film alături de soţia mea, un film care pur şi simplu m-a tulburat. Vă recomand cu toată fiinţa mea să-l urmăriţi, după părerea mea un film foarte reuşit. Este vorba despre Human Trafficking. Mai jos este trailerul filmului, dar vă asigur de emoţii, suspans şi poate o lecţie din care veţi învăţa multe. Vă urez vizionare plăcută şi s-aveţi grijă de cele dragi vouă!


Copyright © REVICT - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur