Happy Valentine's Day!

14 Februarie 2011. O zi frumoasă, ziua Sfântului Valentin sau aşa cum se ştie şi cum s-a importat de la americani: Valentine's Day! Ziua îndrăgostiţilor. Am citit multe postări pe alte bloguri despre această sărbătoare. Şi foarte mulţi bloggeri o consideră o abureală, o aiureală, o sărbătoare comercială, o zi care nu-şi merită atenţia cuvenită. Dar mă întreb, de ce nu? De ce să nu profităm de această zi? Cât este de scump să-i cumperei partenerei o simplă cutie de ciocolată sau o simplă floare?(când i-ai oferit ultima dată o floare?) Cred că nu este prea scump şi cred că ai numa de câştigat. Sau tu eşti patriot, tu sărbătoreşti doar de Dragobete! Şi ce? Pentru 5-10 lei preferi să spui că este o sărbătoare comercială? Păcat! Se zice că modul în care sunt scrise articolele unui bloger, poate caracteriza persoana din spatele ecranului, persoana de la cârma tastaturii. Astfel pot spune că este plin de bloggeri înţepaţi, zgârciţi, cu idei preconcepute, lipsiţi de romantism. Din punctul meu personal de vedere, consider că această zi este un prilej să stimulăm fiorii dragostei. Vă doresc tuturor un super Valentine's Day! Iubiţi-vă mult!

3 comentarii:

Boogie spunea...

Daca stai putin sa te gandesti poti face cadouri de genul asta cel putin o data pe saptamana. Nu numai cand este Valentine's Day sau numai cand sunt Dragobetele. Pe mine ma deranjeaza ca este o sarbatoare copiata, ca nu este autentica. Pentru ca daca americanii se pun cu capul in jos, trebuie sa ne punem si noi. Daca ei facem ceva, repede trebuie sa copiem si noi. Parca nu am avea gandire proprie. Ce, Romania este in America sau este in Europa ?

Bogdan Vasiliu spunea...

Tot respectul pentru părerea ta! Totuşi pe mine nu mă deranjează atât de tare şi chiar este o zi în care putem fi romantici şi frumoşi. Nu pierdem nimica.

Hellen spunea...

Eu ma simt bine azi. Chiar traiesc romantic!

Trimiteți un comentariu

Copyright © REVICT - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur