Incredibil! Circulă trenul şi în Hunedoara!

Ieri am fost la o cafea şi la un pahar de vorbă cu Sebi alias VisUrât. Ne-am întâlnit la gara din Hunedoara, fiindcă avea el ceva treabă. Vreau să spun că nu am mai păşit în această gară de aproximativ 12 - 13 ani. Nici nu ştiam că mai circulă trenul. Fiind capăt de linie şi ştiind că totul este la pământ în acest oraş, bănuiam că nu mai circulă nici un tren. Totuşi mai există două rute Hunedoara-Teiuş şi Hunedoara - Simeria. În poza de mai jos se vede tabelul cu mersul trenurilor. Cât despre trenurile care circulă, nu are rost să mai vorbim. Aceeaşi stare deplorabilă, în care te întâlneşti cu fierarii Hunedoarei, care coboară în Halta Oţelăriei AMH.

Definiţie: Fierarii = copii, tineri sau bătrâni care au ca scop extragerea fierului neferos sau feros dintr-un obiectiv(în cazul de faţă = Combinatul Siderurgic Hd. = ce a mai rămas din el), persoane care se organizează în grupuri de minim 10 şi maxim 140 indivizi, care aflaţi sub influenţa alcoolului sau a stării de putere în grup, pot fi periculoşi în orice loc şi spaţiu.

Despre fierarii din Hunedoara voi scrie un articol altădată, în care voi posta şi poze grăitoare, asta pentru că am fost Şef de tură la o firmă de pază care avea ca obiectiv Combinatul. Vă spun din experienţă că am fost indulgent când am pus în definiţie, grup de 140 indivizi maxim. Am avut de-a face cu peste 200 într-o singură noapte, într-un singur loc.

Despre întâlnirea mea cu Sebi, pot să vă spun că a fost plăcut să stau de vorbă cu el. Nu am mai făcut-o de mult timp şi pot să spun că l-am găsit acelaşi tip modest şi plin de idei. Dacă vei avea parte de o discuţie cu el, vei fi surprins să auzi multe secrete din domeniul blogosferei şi nu numai. Deci în concluzie, oricând veţi veni prin Hunedoara şi vreţi să ne întâlnim la o cafea, căutaţi-mă sau pe Sebi personal şi se rezolvă cu cea mai mare plăcere!

3 comentarii:

Gabi spunea...

Deci articolul asta e tare, dar abia astept sa citesc despre fierari. Asta pe cand?

Bogdan Vasiliu spunea...

:)) Va fi un articol original, cu poveşti reale, un articol ce va apărea săptămâna viitoare. Trebuie să lucrez la el şi durează. Va fi bun articolul şi o să pun şi poze făcute de mine cu şustă!
Cum se zice...Ţineţi aproape!

Anonim spunea...

Pfoai Bogda esti in urma rau:)) acum 1 an era si traseu hunedoara Lugoj sau Arad:) (PAUL)

Trimiteți un comentariu

Copyright © REVICT - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur