Nu vă mai suport!

M-am săturat până peste cap de Băsescu şi Boc! Chiar îmi este greaţă de mârşăviile lor, nu-l mai suport pe Preşedinte atunci când ţine câte o conferinţă, nici pe Premierul acesta răpezit, cu atât mai mult nu suport când văd cum încearcă să prostească lumea cu zgârmănirea asta a vămilor. Ce Dumnezeu vor ei să facă nu înţeleg, fiindcă doar zgârmăne că_atul. Nu o să oprească Mafia şi traficul niciodată. Ei se leagă de nişte locuri unde traficul există de dinaintea Revoluţiei.

Afacerile din port nu le filează nimeni? Acolo de ce nu se fac descinderi?Nuuu, că acolo e şef frateso(Mircea Băsescu). Lasă, le dăm la fraieri două trei descinderi de senzaţie,(că ş-aşa sunt de la PSD şi alte partide cei din vămi) şi ieşim de la guvernare cu punga plină!

Urăsc politica din Ţara asta, urăsc faptul că, că_aţii ăia de politicieni merg în parlament pe banii noştrii, urăsc faptul că sunt parlamentari la guvernare care au diplomă de facultate dar ei nu au liceul, urăsc că avem parlamentari europeni care nu ştiu să se exprime, habar n-au pe ce lume trăiesc(ciobanul) şi cel mai presus urăsc faptul că toţi tac şi înghit. Fiecare încearcă să se descurce cum ştie mai bine, dar nimeni nu are curajul să se ridice împotriva lor.

Dragi părinţi sau prieteni, voi mari revoluţionari, vă mulţumesc că aţi pus umărul la cea mai mare ţeapă a României! Aţi dat jos un om care nu vă lăsa să vă exprimaţi, un om care nu vă oferea mâncare suficientă, un om pe care acuma îl plângeţi amarnic. Aţi vrut libertate, dar uite unde am ajuns. I-aţi ajutat pe alţii să vină la putere să distrugă Ţara asta. Cu libertatea noastră cu tot, suntem pur şi simplu conduşi de o dictatură neconsemnată în acte. Ne-aţi condamnat pe noi copiii voştrii la o viaţă de că_at, o viaţă abia suportabilă. Vă miraţi că fugim pe dincolo, vă miraţi că nu realizăm nimic în viaţă. Cum, că am ajuns sclavii ălora de sus?! Mă retrag că, poate deranjez pe unii şi pe alţii mai mult decât e cazul.

PS: Sunt doar nişte păreri personale, vă rog trataţile ca atare!

3 comentarii:

Gabi spunea...

Nu pot decat sa zic WOW!

Lillee spunea...

Si e u urasc tot ce inseamna politica in tara asta... Nu mai are niciun rost sa argumentez.

Bogdan Cirstea spunea...

Foarte bine zis. Parca ai trai in Romania... :)
Nu, e clar ca o ducem rau, dar suntem prea prosti si ne meritam soarta.

Trimiteți un comentariu

Copyright © REVICT - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur