Kaufland, o mică dezamăgire

Eu am o problemă cu hipermarketul Kaufland. De o perioadă încoace, mă lovesc de tot felul de probleme din partea celor de la Kaufland. Şi aş menţiona două dintre ele:

Prima ar fi faptul că de ziua mea de naştere, am primit cadou de la cineva o ciocolată printre altele. Problema era că ciocolata expirase în luna Ianuarie 2011, eu aflându-mă la sfârşitul lui Februarie. Aflându-mă la o petrecere, am binevoit să servesc lumea cu ciocolată(cum făceam pe vremea lui Nea Nicu la şcoală), dar fără să-mi dau seama că este expirată. La un moment dat, unul din invitaţi s-a uitat pe ambalaj de curiozitate şi îmi zice că a expirat de o lună, dar e bună, n-are nimica. Am muşcat-o, dar am şi dat-o mai departe! După ce şi-a primit porţia de ruşine cel care a cumpărat ciocolata din Kaufland(fără să-şi dea seama) şi care mi-o făcuse mie cadou, a încercat să repare cumva greşeala(mai bine nu încerca, aleg să nu spun despre ce este vorba).

A doua problemă, s-a întâmplat ieri. Am fost la acelaşi magazin, de unde am luat nişte conserve la pisică şi două becuri. Cum mă uitam pe raion după becuri, în dreptul produsului pe care l-am ales era afişat preţul de 0,99 lei. Pe eticheta respectivă era afişat şi codul becului e27. Plătesc la casă, iau bonul şi mă duc acasă. Din pură curiozitate m-am uitat pe bon şi am constatat că preţul pentru bec a fost de 1,29lei. Deci se practică şi acuma asemenea greşeli. Poate că din neatenţie şeful de raion a uitat să schimbe eticheta cu preţul real. Poate că este strategia lor de marketing.

Acuma nu este cine ştie ce capăt de Ţară, oricum nu mă face pe mine o ciocolată expirată mai ales că a fost primită cadou de ziua mea sau cei 60 bani diferenţa pentru becuri. Dar sunt mici chestii pe care le scot în evidenţă, pentru ca alţii să înveţe din ele. Îţi dai seama cum ar fi să cumperi o ciocolată pentru o domnişoară de 8 Martie, apoi să-ţi spună că este expirată dar apreciază gestul. :)) Doar un exemplu aleatoriu. Apropo, de 8 Martie ce sărbătorim: Ziua femeii sau ziua mamei?



10 comentarii:

Anonim spunea...

avem și noi un Kaufland în oraș... de acum înainte o sa fiu mai atent la cumpărături :|

Lillee spunea...

Kaufland practica astfel de magarii de multa vreme. Am avut pe cineva "din interior" ca sa spun asa si am aflat multe chestii. Faza cu preturile este o strategie, la fel si promotiile ( mare atentie la promotii: baga chestii de genul 2+1 gratis si daca calculezi iesi la acelasi pret daca ai fi cumparat cele trei produse, sau pun pur si simplu pancarda cu "promotie" dar este acelasi pret, stii cati oameni cad in plasa? )
Faza cu expiratul e mai grea...nu se preteaza sa faca intentionat ( cei de la Kaufland ) pentru ca au controale si alte cele dar poate....s-a strecurat o greseala... Eu m-as fi dus cu ea inapoi, clar!

RaulPop spunea...

Aceasi chestie am patit dar cu iaurtu...La fiecare produs expirat 2 lei, ma duc sa-mi deschid cont :D!

Cat despre diferenta intre raion si produs, multi care ajung la casa nu mai dau inapoi si cumpara, chiar daca e 10 bani, de la zece, douazeci de oameni se aduna.

Bogdan Vasiliu spunea...

Vă mulţumesc pentru vizită! E trist ce se-n-tâmplă, dar trebuie să fim mai deştepţi ca ei.

Unknown spunea...

Nici nu stiu sa rad sau sa plang..e destul de urat sa primesti ceva expirat, e bine ca nu ai avut probleme, dar sunt persoane foarte sensibile la produse expirate si imediat fac bube, basici si alte tampenii...

In ziua de 8 Martie se sarbatoreste Femeia (ziua internationala a femeii). In Romania pana in decembrie '89 se vorbea de ziua mamei dar dupa revolutie ziua mamei a fost inlocuita cu ziua femeii.

Unknown spunea...

Kaufland, Carrefour, tot pe acolo, nicio diferenta. Trebuie sa puricam fiecare produs in parte, si ca termen de valabilitate, si ca pret. Ei n-au nimic de pierdut, in schimb noi, da. Iar pe 8 martie este Ziua Femeii ;)

costin Comba spunea...

daca romanul suporta, ei il incarca. pai da le-o fi greu sa zica ne cerem scuze, nu au fost colegii nostrii atenti. cu zambetul pe buze te fura. cu zambetul pe buze iti baga pe sub nas bombele lor expirate.

Boogie spunea...

Ca sa stiu daca in viitorul apropiat o sa trebuiasca sa merg la cumparaturi in Kaufland sa refuz. Eu fac cumparaturile din Real si pana acum sunt seriosi.

Bogdan Vasiliu spunea...

Vă mulţumesc pentru comm!

Anonim spunea...

Ii scoateti pe ei vinovati dar cati dintre voi va uitati in magazin la termene de valabilitate?
Si 2 la mana. Lucrati vreunul in domeniu? In magazinele de acest tip gasesti mai mult de 10 mii de produse diferite. Luand in calcul ca preturile se schimba zilnic la anumite produse e foarte greu si pentru angajati sa le schimbe pe toate si mai scapa cateva. Daca clientii ar fi mai intelegatori si nu sa sara ca si arsi cand se lovesc de diferenta de pret raft/casa neintelegerile ar fi rezolvate amiabil. Priviti lucrurile si de cealalta parte. In magazine lucreaza oameni care sunt supusi greselii. Toti gresim . Va doresc 3 luni de munca intr-un hipermarket si vedem ce parere v-a lasat.

Trimiteți un comentariu

Copyright © REVICT - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur