Luaţi aminte ş-acţionaţi, învăţaţi să şi parcaţi!

Astăzi am fost până la Alba Iulia cu ceva treabă. Nu m-am mai plimbat cu trenul de foarte mult timp, astfel pot spune că mi-a făcut plăcere să mă plimb cu trenul de Viena! Curăţenia şi căldura din tren a compensat întârzierea de 30 minute.

Când am ajuns în gară, am aşteptat un prieten să vină după mine, timp în care am observat pe un autobuz local un mesaj foarte frumos! I-am făcut o poză pe care am postat-o mai jos şi aş vrea să trimit şi eu mesajul mai departe, fiindcă cu siguranţă este nevoie şi în judeţul Hunedoara.

Deci, pentru berbeci, luaţi aminte ş-acţionaţi, învăţaţi să şi parcaţi!

6 comentarii:

Unknown spunea...

E nevoie peste tot!!! Pe langa asta mai avem nevoie de parcari, strazi, trotuare, dar fara inlocuit bordura de 3 ori pe an!

Oigen spunea...

Foarte bună iniţativă. Felicitări că ai reuşit să faci poza.

Costin Comba spunea...

Pe mine ma mira ca trenul a avut doar 30 de min. intarziere. Cat despre mesaj, este bine venit oricand. Eu ma uit in curtea blocului meu. Parcheaza vecinii mei 3 masini pe 5 locuri. nu poti face nimic. iar eu tin masina afara din curtea blocului pe trotuar.

Anonim spunea...

Daca crezi ca educatie e scumpa asteapta sa vezi cat te va costa ignoranta ta... :)

RaulPop spunea...

Asta ar trebui pusa langa semnu ala pe locu de parcare, ase numa sa le sara in ochii la cretini care parcheaza unde apuca.. doar di ce sa strice talpa la papuc cand poti parca cat mai aproape...

Cătălinna spunea...

Ar trebui anunturi si la Suceava !

Trimiteți un comentariu

Copyright © REVICT - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur