Spânzurate-aş de coa-e ungur jegos!

No, să nu-l strângi de coa-e şi să-l spânzuri pe nenorocitul ăsta de ungur? Cum să faci un asemenea gest măi tâmpitule? M-am ofticat şi enervat la culme când am văzut ce a putut să facă anonimul Barna Csibi. Puteţi citi şi viziona gestul creaturii aici.Personal, sunt un patriot convins şi sunt în stare să mut munţii din loc pentru România. Trăiesc printre unguri, am prieteni cu grămada, dar ei sunt altfel frate. Ei nu pomenesc niciodată despre faptul că Ardealul a fost a lor şi că noi l-am fi furat de la ei. Dar ceea ce se petrece în ţinutul Harghitei, Mureşului, Cluj Napocii depăşeşte legea civică. Îmi pare rău s-o spun dar nu merită să trăiască în această Ţară ungurii din acele zone! Asta este! Eu sunt prea mic să pot schimba măcar o lege sau să fac altceva bun şi util în acest sens.

6 comentarii:

Oigen spunea...

Am văzut că a apărut azi la TVR şi PROTV, nu ştiu de celalalte trusturi media. Oricum, păcat că totuşi se vorbeşte despre el pe media, că ii oferă importanţă în timp ce valori din România îşi sug degetul în anonimat. Ce sa facem? Să-i omorâm? E crimă. Să-i negăm? Din păcate se numesc cetăţeni români.

Bogdan Vasiliu spunea...

Le sugerez să accepte faptul că sunt adoptaţi de această mamă România! Să se comporte ca atare!

Anonim spunea...

Am ramas consternat de gestul acestui personaj,pe care il si cunosc din vedere,dar mai ales de faptele extremiste, pe care se pare ca autoritatile locale si nu numai,i le tolereaza in mod constant,multumindu-se,doar cu amenzi banale si ignorand total istoria acestui neam,care este umilit in mod sistematic,prin manjirea care se doreste a inaintasilor sai eroici si gloriosi!Ma gandesc cu o mare tristete,la neamul acesta de urmasi ai lui Decebal si Traian,care au pus prin infratirea lor,pana la urma,bazele natiei romane acum 2000 de ani,cand unele hoarde pasunau prin Asia...si au descalecat cu doar 1000 de ani dupa acesti legendari ai neamului nostru,profitand de mila noastra crestina,,,si de painea noastra ce le-am oferit-o impreuna cu sarea muntilor ....CACI ASA SUNTEM NOI ROMANII MILOSI!!!Ii lasi sa stea la masa cu tine si ti se urca in cap....si au pretentia ca sunt o civilizatie mai mare ca noi...in Europa!Cand ma intorc la Ciuc,pentru ca acum sunt plecat la capataiul marelui nostru Stefan,care odihneste la Putna,am sa-l caut pe Barani asta....neam cu Attila...hunul....si ii dau eu lui vreo doua in barba si un sut in cur...sa se duca in Panonia le muma-sa acasa sa-i dea tzatza,de la iapa lui Attila cu care a venit din pustie nomad fiind!!!

Anonim spunea...

cam asa este

Unknown spunea...

E posibil sa iti iei ceva injuraturi.... ce sa le faci, nu ai cum sa le schimbi mentalitatea...

Boogie spunea...

Si in Covasna este la fel din pacate. Cand treci pe acolo nu auzi o vorba in romaneste. Si eu urasc persoanele de genul acesta.

Trimiteți un comentariu

Copyright © REVICT - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur