A mai trecut o săptămână, acum ne bucurăm de weekend

Căldură mare monşer! Am ajuns să schimb 3 tricouri pe zi, asta într-o zi obişnuită de muncă (9-18). Este atât de cald în maşina mea de servici, un super car în 3 pistoane, cu aer condiţionat de la mama natură...atât de cald încât economisesc zilnic bani făcând saună gratis. Dar, nu este cazul să disper, mai ales că este weekend.., şi se anunţă unul însorit, numai bun de petrecut în aer liber la ştrand, la un grătărel cu prietenii. Vă urez tuturor s-aveţi parte de un weekend plin de distracţie şi relaxare!

4 comentarii:

Cătălinna spunea...

Mersi, la fel ! ;)

Anonim spunea...

idem... Cătălinna :)

Tamy spunea...

Buna, pot sa spun ca te urmaresc de ceva timp si…imi place. Asa ca am de la cine sa invat. Recunosc ca sunt la inceput si imi mai trebuie experienta, dar cum se spune " fura de la cei mai buni". Sper sa nu te superi, daca mai fur ceva idei de la tine. Multumesc!!!

Bogdan Vasiliu spunea...

@Tamy ---> Nu pot sa ma supar, din contra...chiar iti multumesc! Suna frumos ceea ce ai spus despre blogul meu, insa recunosc ca nu acord atentia necesara proiectului pe care l-am pus in aplicare atunci cand am creat acest blog!
Poti sa preiei orice idee fie ea mica-mare, buna-rea de pe blogul meu. Oricine poate prelua de la mine, fie ca ma mentioneaza, fie ca nu.
PS: Stiu ca ma urmaresti mai de mult, astfel te-am si adaugat in blogroll cu ceva timp in urma.

Trimiteți un comentariu

Copyright © REVICT - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur