Felicitări tuturor!

Felicitări tuturor sportivilor care ne reprezintă la jocurile olimpice de la Londra! Am urmărit cu mare interes competiţia până în acest moment şi sunt plăcut surprins de medaliile pe care le-am luat!

Super tari şi băieţii ăştia de la scrimă! Au luat argintul după un meci superb cu Rusia! Din păcate au ajuns în finală. O finală împotriva unei echipe mult mai motivată, mult mai serioasă şi mai îndârjită. Echipa Coreei de Sud, ne-a zdrobit cu 45-26.

Sper ca fetele noastre de la scrimă să aducă medalia aia de aur. Chiar îmi doresc să mai ascult imnul României după decernarea medaliei de aur.

Apropo, ce mai ştiţi de idioţii ăia doi (Badea şi Ciutacu)? Şi-au mai cerut scuze de la Alina Dumitru? S-au poate o pun de-un meci să le rupă oasele Alina?!

Vă invit să vedeţi mai jos ceva super spectaculos! Ştim cu toţii că Nadia Comăneci a luat nota 10.0 - maxim istoric. Ei, ia uitaţi-vă mai jos la gimnasta asta nebună să vedeţi ce a putut să facă! Oare asta ce notă merita? 9.80 cum a primit sau >?
2 comentarii:

Romania Europeana spunea...

badea si ciutacu niste idioti.meritau mai mult amigo romania la sabie.ideea e ca au facut cantonamentul impreuna (3 mii euro au primit romanii).e bine si cu argintul.e o performanta mare, la cum e Romania actuala.

Ionel spunea...

Felicitari tuturor care au participat indiferent daca au castigat o medalie sau nu... efortul lor merita apreciat!

Trimiteți un comentariu

Copyright © REVICT - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur