S-a descoperit primul talent de la noi

A început emisiunea "Românii au talent". Este copie a celorlalte emisiuni de genul acesta, America's Got Talent, Britain's Got Talent, etc. Cel mai enervant este faptul că bagă reclame foarte des, apoi şi faptul că am uitat să-mi cumpăr seminţe, astfel nu am avut ce să ronţăi la emisiune. Cu toate acestea, vreau să spun că am fost impresionat de Narcis din Bacău. Un băiat simplu, care-ţi lasă prima impresie ca fiind aceea a unui copil tocilar. Mi-a plăcut momentul, mai ales modul cum a fost primit pe scenă cu scepticism şi puţină ironie, dar apoi urmând momente de uluire datorate vocii băiatului care a impresionat atât juriul cât şi publicul şi pe mine :). Bravo lui, sper să fie susţinut în continuare şi să meargă în finală. Vă invit să vizionaţi şi să ascultaţi cum a cântat Narcis! Enjoy!


6 comentarii:

Razna spunea...

Doamne, ce cauta tipul asta in Romania?? La ce voce are....

costin comba spunea...

salut. iti raspund aici pentru intrebarea de la comentariul de pe blogul meu. un canon 350D editie pentru USA. multumesc pentru viita. am sa adaug si eu blogul tau la mine pe blog..

Anonim spunea...

Si eu l-am vazut aseara. Am ramas masca :O

Bogdan Vasiliu spunea...

Parca cu atat mai mult cu cat este roman. :)

Cătălinna spunea...

Am văzut emisiune astăzi în reluare şi am rămas plăcut surprinsă de el. Şi eu l-am privit cu scepticism dar a dovedit CLAR ce poate.
Sper doar că cineva la văzut şi va ştii ce să facă !

Lillee spunea...

Superb a cantat.

Trimiteți un comentariu

Copyright © REVICT - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur